D’Luxe

D’Luxe bőrfeszesítő arckrém (anti-aging)

D"Luxe Creme

…belülről párnázza ki a bőrt!

D‘Luxe®-Anti-Aging Bőrfeszesítő krém hyaluronsavval, Syn Ake®-kel és aloe verával azonnal és szemmel láthatóan simítja ki a finom ráncokat és apró bőrhibákat.

  • Bőrünk: Az életkor előrehaladtával a bőr hyaluronsav-tartalma fokozatosan csökken.
  • Következmény: A nedvességtartalom csökkenésével megjelennek a kisebb szarkalábak, majd a nagyobb ráncok is.
  • Megoldás: A D‘Luxe®-Anti-Aging Bőrfeszesítő krém célzottan táplálja bőrünket hyaluronsavval – a bőr természetes módon tölti fel önmagát.

A hyaluron aktív részecskéi behatolnak a bőr felsőbb rétegeibe, megkötik a nedvességet, miközben saját méretük közel duplájára növekednek, ezáltal töltve fel bőrünket belülről újra nedvességgel.

A fény-diffúz pigmentek, a Syn Ake® és az aloe vera további optikai bőrtökéletesítő hatásának köszönhetően az arc azonnali tündöklést kap, mintha „retusálták“ volna.

  • Bizonyított siker: D‘Luxe®-Anti-Aging Bőrfeszesítő krém hyaluronsavval, Syn Ake®-kel és aloe verával azonnal és szemmel láthatóan simítja ki a finom ráncokat és apró bőrhibákat.

A bőr sima és újra fiatalos szépségében pompázik!

Rendszeres használattal a ráncok hossza és mélysége láthatóan csökken. Már 60 perc elteltével is látványos bőrjavulást érhető el, kisimulnak a finom ráncok és egyenletlenségek.

Felhasználási javaslat: Naponta, a frissen megtisztított arc leginkább érintett területeit (szemkörnyék, orr, homlok) apró mozdulatokkal masszírozza be, és ne feledkezzen el a nyakról, dekoltázsról sem.